Akademik Ödül ve Biniş Takdimi Töreni

Samsun Üniversitesinde akademik biniş takdim töreni gerçekleşti. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa DEMİR, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz ÜNAL, Ondokuz Mayıs Belediye Başkanı Sayın Osman TOPALOĞLU, Bafra Belediye Başkanı Sayın Hamit KILIÇ, İlkadım Belediye Başkanı Sayın Necattin DEMİRTAŞ, Canik Belediye Başkanı Sayın İbrahim SANDIKÇI, Samsun Üniversite’sinin fiziki gelişimine katkı sağlayan iş insanları ile akademik personelin ailelerinin katılımlarıyla Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonunda gerçekleşen törende açılış ve protokol konuşmalarının ardından öğretim üyelerine akademik cübbeleri rektör Prof. Dr. Mahmut AYDIN tarafından giydirildi.

Törende protokol konuşmalarının ardından Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Merve KILIÇ KARAMAHMUTOĞLU’na 2022 yılında sosyal ve beşeri bilimlerde göstermiş olduğu üstün başarı ve bilimsel gelişmeye katkısından ötürü akademik performans ödülü verildi.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesinde Prof. Dr. Mustafa Kemal YILMAZ, Prof. Dr. Özgür YILMAZ, Doç. Dr. Adem İNCE, Doç. Dr. İnci DEMİRAĞ TURAN, Doç. Dr. Merve KILIÇ KARAMAHMUTOĞLU, Doç. Dr. Mustafa Uğur KARADENİZ, Doç. Dr. Mücahit YILDIRIM, Doç. Dr. Ömer AKKUŞ, Doç. Dr. Özgür KIRAN ve Doç. Dr. Rıfat KARAKOÇ akademik unvan değişikliği; Doç. Dr. Günil Özlem AYAYDIN CEBE, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe İSPİRLİ TURAN, Dr. Öğr. Üyesi Bahadır KARAKOÇ, Dr. Öğr. Üyesi Burcu DEĞİRMENCİOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Ebru ÇAVUŞOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Faruk TURGUT, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Altuğ YAYLA, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÇAKIR, Dr. Öğr. Üyesi Oya Cansu DEMİRKALE KUKUOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Özge ÜNAL ve Dr. Öğr. Üyesi Peyami Safa GÜLAY yeni atama dolayısıyla akademik biniş takdim edildi.

08 Haziran 2023