Öğretim Üyemizin Katkı Sunduğu Uluslararası Çalışma Grubu Projesi

Samsun Üniversitesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi akademik kadrosunda görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Ebru ÇAVUŞOĞLU Avrupa Birliği Bilim ve Teknolojide Avrupa İşbirliği (COST) “Working Groups: Guidelines and Curricula for Teaching and Training Media Accessibility” Aksiyonu Çalışma Grubu bünyesinde, 3 farklı çalışma grubunun ortak organizasyonu olan (SignONEU, EASIERProject ve COST- CA-19142) ve Brüksel’de gerçekleşen “Outcomes and Outlooks of Research on Sign Language Technology in Europe” isimli seminerde “The Needs and Expectations of a Blind Student in Translation and Interpretation Department” başlıklı çalışmasını poster şeklinde sunarak üniversitemizi temsil etmiştir. Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

12 Aralık 2023

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?